Poddtips: Eva gästar Failpodden

14 okt, 2023 | Inspiration & Poddar

Eva gästar Per Nåtby och Jacob Kihlbaum i Failpodden och svarar på frågor som:

Varför skyr vi misslyckanden?
Vad är det som händer i kroppen?
Kan vi programmera om hur vi reagerar och agerar på misslyckanden?

Lyssna på avsnittet →

Nyfiken på Neuroledarskap? Registrera dig för vårt nyhetsbrev →

En gång i månaden delar vi med oss av kunskap och berättar om hur våra kunder använder neuroledarskap för att utveckla sina organisationer.

Våra senaste blogginlägg

Det är som det är, och det är bra också

Det är som det är, och det är bra också

Evas ledare i nyhetsbrevet för november När jag sitter i coaching-samtal hör jag ofta kommentarer som: "Jag skulle behöva bli bättre på att acceptera saker jag inte kan göra något åt”. Men jag hör också: ”Sådana beteenden kan jag absolut inte acceptera”. Och jag kan...

Kraften i ett generativt samtal

Kraften i ett generativt samtal

Lars-Johans ledare i nyhetsbrevet för oktober För ett par veckor sedan hade jag ett intressant samtal med några kollegor. Vi ställde oss frågan hur vi som konsulter i högre utsträckning skulle kunna agera utifrån ett högre syfte (purpose) om hållbar utveckling i...

Lider du av emailapné?

Lider du av emailapné?

Evas ledare i nyhetsbrevet för september På 90-talet var en kvinnlig patient, kallad SM-046 (S.M), i fokus hos den amerikanska forskarkåren. Hon hade nämligen skador på amygdala som slagit ut hennes förmåga att uppleva rädsla. S.M reagerade varken på fysiska eller...