Upplevelsebaserat labb

”Vi och dom”

En praktisk upplevelse av ”Vi och dom”

Under våren erbjuder vi ett upplevelsebaserat labb – Vi och dom. Det är en kortare variant av vår heldagsworkshop på samma tema.

Under två timmar iscensätter vi en situation där du som deltagare hamnar i en av flera grupper, som får i uppdrag att bygga en egen kultur. Plötsligt slås grupperna samman och du får vara med om den dynamik som spontant uppstår när “vi och dom” möts för första gången. Vilka reflexmässiga beteenden uppstår i dig, och andra, när ni ska samverka över ”gränser”?

Vi observerar och reflekterar tillsammans kring det spänningsfält som automatiskt uppstår när vi människor vill skydda vår egen kultur, samtidigt som vi har en vilja att integrera andra i vår kultur.

Vad händer? Uppstår konflikt eller samarbete? Kan du känna igen dig från din vardag? Och, vad kan du fortsättningsvis göra annorlunda när du hamnar i, eller leder, liknande situationer på arbetet?

Datum och tid

Datum för 2024 ej bokat

Plats

Prästgatan 28, Gamla stan, Stockholm

Pris

2 200 SEK, exkl. moms

Kursledare

Lars-Johan Bastås och Eva Hamboldt

Anmäl dig här

Avbokningsregler

Anmäl dig här

Avbokningsregler

Seminarium om teorin bakom ”Vi och dom”

Om du vill förbereda dig på ämnet inför labbet, eller fördjupa dig i ämnet efter labbet, kan du ta del av de teorier som ligger till grund för labbet. Du kan göra det på två sätt. Du kan antingen delta på vårt seminarium, fysiskt eller via livestream, alternativt ta del av det inspelade seminariet som kommer finnas tillgängligt på vår hemsida.

Läs mer om seminariet →

 

Övriga utbildningar och workshops

Neuroledarskap - Baskurs

Utbildning för dig som vill utforska ditt ledarskap utifrån ett neuroperspektiv för att mer hjärnsmart leda dig själv och andra.

Neuroledarskap - Fördjupning

Vi fördjupar arbetet med självledarskap och integrerar det med ett organisatoriskt perspektiv.

Digital kurs om SCARF-modellen

En introduktion till neuroledarskap och SCARF-modellen. Lär dig vilka beteenden som hjälper dig att bygga relationer, skapa produktivitet och driva förändring.