Feedbackrevolutionen 2.0
– ett seminarium om meningsfulla samtal i evolutionära organisationer

Att samtalskulturer präglade av traditionell ’feedback’ inte per definition ger ökad effektivitet och prestation i en organisation är inget nytt. Den kunskapen har vi med forskningens hjälp haft tillgång till ett tag. Den nya kunskap vi har om hjärnan och dess sociala sårbarhet, ger oss nu också djupare förståelse för varför. Och med det bättre möjligheter att skapa samtalsklimat som ger såväl individer som organisationer förutsättningar till framgång.

De organisationer som vill verka framgångsrikt i framtiden, håller idag för fullt på att svida om till ny kostym, med sänkta axlar och större händer. Man lägger fokus på att förlösa den energi som finns i autonoma team, och i ett ledarskap som ger människor en meningsfull vardag.

I december 2017 höll vi, Eva och Lars-Johan, ett seminarium vi kallade Feedbackrevolutionen. Nu när vi tar nästa steg kallar vi kanske inte helt otippat seminariet Feedbackrevolutionen 2.0. Under en eftermiddag sätter vi feedback-fenomenet i en organisatorisk kontext för att utmana och inspirera till nya sätt att tänka kring kulturbyggande och verksamhetsstyrning. Vi kommer under tre timmar att primärt föra samtal utifrån två perspektiv:

– Meningsfulla samtal som alternativ till Feedback (en modell)
– Den evolutionära organisationen – hur den ser ut och kommunicerar

Med oss i panelen på scen har vi bland annat Magnus Grönblad, verksam som Group Lead – Self Leadership & Team Development, på Telia Company. Han arbetar bland annat med neuroperspektivet på självledarskap och med meningsfulla samtal som alternativ till feedback, i syfte att stötta och optimera organisationens samverkanspotential. I fokus är ökad autonomi och meningsfullhet.

Efter seminariet öppnar vi upp för mingel då vi bjuder på drink och tilltugg. Vi pratar feedback och ledarskap, och passar på att fira såväl 10-års jubileet för Evas bolag Inferno Communications som att Neuroledarskap i praktiken fyller 5 år. Du stannar så länge du vill, men kvällen på Tändstickspalatset rundas som senast av klockan 20.00.

Datum: Fredag den 25 oktober
Tid: 13.00-16.00 (20.00)
Plats: Tändstickspalatset, Stockholm
Pris: 1 375 SEK, exklusive moms

Anmäl dig här »